Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde med gadebørn

Der findes rigtig mange organisationer i verdens ulande, der arbejder for at skabe bedre forhold for gadebørn. Alverdens gader er ifølge FN hjem eller arbejdsplads for over 100 millioner børn. Det er en barsk tilværelse, hvor mange børn mangler helt basale ting som et ordentligt sted at sove, skolegang, mad og lægehjælp.

De forskellige centre for gadebørn har altid brug for ekstra hænder. Der er mange forskellige opgaver fra dag til dag som aktiviteter, undervisning og praktiske tiltag. Nogle steder er der organisatorisk arbejde, du kan lægge dine kræfter i, for i sidste ende gavner alle tiltag de mange gadebørn.

Lande hvor du kan arbejde med gadebørn:

Frivilligt arbejde i Filippinerne
Filippinerne er et land med store kontraster. Landet består af omkring 7000 øer, hvor du kan opleve alt fra hvide strande til frodige risterrasser og millionbyen Manila.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
18.500,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Zambia
Det autentiske og uspolerede Afrika skal opleves i Zambia, som prydes af Victoria Falls, enorme søer og en imødekommende befolkning.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
21.300,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Ecuador
Oplev et fantastisk dyreliv i junglen eller bo i højlandets byer. Landet ved ækvator har det hele, og der er brug for dig som frivillig.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
21.900,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.