Rejs til Filippinerne på udlandophold

Frivilligt arbejde i Filippinerne

Den fantastiske øgruppe syd for Kina er en unik blanding af vestens modernitet og østens gæstfrihed, og klimaet og strandene lokker årligt mange besøgende til Filippinerne.

Der er desværre en enorm kontrast mellem rig og fattig, og her kan du gøre en aktiv forskel for gadebørn og andre vigtige projekter, som bliver overset af turisterne.  

Bliv frivillig i Filippinerne
Oplev Filippinerne som frivillig
I fritiden kan du opleve den storslåede natur
Rejs i 12 eller 16 uger til filippinerne
Du vælger selv dit frivillige arbejde på Filippinerne
Arbejd frivilligt med andre unge på Filippinerne
Arbejd med børn i Filippierne

Inkl. højskole i Sri Lanka

19.100,-


Depositum betales ved tilmelding, og restbeløb opkræves 6 uger før afrejse.
Flyprisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet.
Se hvad prisen inkluderer

Det frivillige arbejde

Aktiviteter for boern
Aktiviteter med børn og unge

En dag om ugen tager du med organisationen ind til byen Punta Arena på fastlandet. Den dag arbejder du og de andre frivillige med ældre om morgenen, hvor I hjælper dem med at forberede morgenmad, som I også serverer for dem. Som frivillig deltager du i måltiderne og snakker med beboerne om deres historier og erindringer. På den måde er du med til at styrke deres hukommelse og holde dem i gang. Som god ekstra gevinst får du også selv øvet dit spanske.   

Om eftermiddagen afholdes workshops med fokus på genbrug og kunsthåndværk for ca. 15 børn fra Punta Arena i alderen 2-18 år.  

Rejsepartner søges

Mange af dem som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene).

Flere søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, at I kommer af sted sammen.

Sådan bor du

Du vil enten blive indlogeret på organisationens center eller på børnehjemmet, hvis du skal arbejde der. I begge tilfælde vil du dele værelse med en eller to andre frivillige. Du lever under simple forhold, hvor elektriciteten kan være ustabil. På centeret er der ofte internationale frivillige, og I vil sammen føle jer som en stor familie.

Mad og drikke

Du står selv for at lave mad. Organisationens ansatte elsker at tage frivillige med på marked og lære dem at lave lokale retter. Det filippinske køkken byder på blandt andet Sinigang Hipon (suppe med rejer) og Manggang Sisig (mangosalat med rejepasta). Typisk vil hverdagsmaden bestå af ris, æg og stegt kød. Der er adgang til rent drikkevand, som er kogt eller filtreret.   

 

Sprog

Der findes omkring 80 forskellige sprog i Filippinerne, så der er nok at gå i gang med, når du skal øve gloser. I skolerne og på videregående uddannelser lærer eleverne både filipino og engelsk. Børnene skal først og fremmest lære det lokale sprog, og derudover, for at følge undervisningen, skal de lære både engelsk og filipino. En del i hovedstaden Manila taler udmærket engelsk. 

Fritiden 

Både i Manila og Batangas kan du opleve en spændende blanding af østen og vesten, hvor der er masser af muligheder for aktiviteter. Du bor i storbyen med alt, hvad det indebærer, men du er placeret i et område, der ikke er fyldt med turister. Dette er for at skabe et lokalt ophold, hvor du kommer tæt på byen, landet og befolkningen. I Laguna og Quezon bor du i små landsbyer og har mulighed for at skabe bekendtskab med den traditionelle livsstil.

I fritiden er der masser af ting at foretage sig. I Manila og Batangas kan du tage på shopping, i biografen, til koncert eller ud at spise på restauranter og caféer. I Laguna og Quezon er der mulighed for at slappe af på en lokal café eller gå en tur i de naturskønne omgivelser. Du kan også altid hænge ud med dine nye lokale venner og lad dem vise dig de steder, som er ukendte for turister.
Transportmulighederne er gode, og det er nemt at komme rundt i landet. I weekenderne er det oplagt at tage nordpå og se de smukke rismarker eller ud til en af de mange strande, hvor der kan snorkles og slappes af.

 

Filippinerne på Instagram

 

Få den bedste start på rejsen

Du bliver forberedt rigtig godt på livet som frivillig, når du rejser med os. Din rejse starter nemlig med et højskolekursus ude i verden med lige netop det formål.

Skal du til Asien, kan du vælge mellem vores højskole i Myanmar eller på Sri Lanka (se datoer for begge kurser under pris og tilmelding). Der har vi sammensat et fantastisk program med masser af oplevelser, udflugter, samtaler med de lokale, oplæg og workshops.

Efter kurset vil du føle dig tryg ved at rejse i Asien, du vil have en masse nye venner og ikke mindst føle dig godt klædt på til det frivillige arbejde.

Hvad inkluderer prisen?

Køber du den samlede pakke med ophold og fly er følgende inklusiv i prisen.

Generelt

 • Kontaktperson i Danmark, som støtter dig gennem hele dit ophold
 • Detaljeret information om rejsen
 • Introdage i København inklusiv undervisning, kost og logi
 • 24 timers nødtelefon
 • Diplom efter endt ophold
 • Dækning fra Rejsegarantifonden ifm. konkurs

Prisen inkluderer ikke

 • Visum og evt. tilladelser
 • Vaccinationer og evt. malariapiller
 • Transport til/fra introdage i og hjemkomstweekend i København
 • Transport til lufthavnen efter endt ophold
 • Afbestillings- og rejseforsikring kan tilkøbes når du bestiller dit ophold
 • Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved bestilling af ophold)

Højskolen

 • Flyrejse til højskole
 • Fælles afhentning i lufthavn ved ankomst 
 • Kost og logi under hele kurset
 • 4 ugers program med undervisning og udflugter
 • Lokale undervisere
 • Al transport og entré som er en del af programmet
 • Transport videre til destination for dit frivillige arbejde

Det frivillige arbejde

 • Afhentning ved ankomst i lufthavnen 
 • Lokal kontaktperson
 • Indlogering under hele ophold
 • Kost under hele ophold (tilsvarende hvad de lokale spiser)
 • Flyrejse hjem (du kan vælge at udskyde, hvis du vil rejse videre efter endt ophold)
 • Hjemkomstweekend i København inklusiv kost og logi

Lær os at kende

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Kig forbi et af vores infomøder eller kontakt en af vores dygtige koordinatorer, som kan hjælpe dig med stort og småt.

Kom til infomøde

Kom forbi til en af vores gratis infomøder, hvis du vil lære mere om programmet og møde nogle af vores frivillige.

 • - København

Kontakt os

Medarbejder Lasse Jensen
Lasse Jensen
Email
lje@ms.dk
Telefon
77310066
Daglig leder af Global Contact og ansvarlig for 50+ højskoler

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv klogere på hvilke oplevelser du får, hvis du rejser med os.

Vi starter med at sende dig på en velkomstrejse. Derefter sender vi dig kun få, men relevante mails.

Camilla var frivillig i Ecuador
Camilla
Frivillig i Ecuador

Det var fedt at mærke kontrasten mellem storby og landsby! Global Contact var meget fleksible, så vi fik mulighed for at flytte op i bjergene og undervise et stykke tid. Det var en helt anden måde at leve på - kun få kilometer fra storbyen.

Fie som frivilligt i Malawi
Fie
Frivillig i Malawi

På højskolen i Kenya fik vi mange gode redskaber, som vi har gjort brug af til møderne. Vi brugte mange kræfter på at komme tæt på pigerne for bedre at kunne forstå, hvordan det er at være ung i Malawi, i en hverdag så langt væk fra vores.

Sascha Sørensen, frivillig i Tanzania
Sascha
Frivillig i Tanzania

Jeg var efter mit første sabbatår på ingen måde færdig med at holde sabbatår, og lysten til at rejse ud i verden var kun blevet større. Frivilligt arbejde og dét at rejse til Afrika var nyt og spændende i min omgangskreds. 

Ingeborg i Palæstina sammen med kollegaer
Ingeborg
Frivillig i Palæstina

Jeg arbejdede hos en medieorganisation i Ramallah. Her var jeg med til at lave nogle interview på engelsk, og så fik jeg også lov til at filme dele af forskellige dokumentarfilm. Efter noget tid tog jeg også selv initiativ til at lave en lille kortfilm, og det endte med, at arbejdspladsen tog opgaven vildt meget til sig.

Toke frivilligt arbejde i Colombia
Toke
Frivillig i Colombia

Det var fedt at prøve og blive en del af en anden kultur og en anden hverdag end den herhjemme. Man skal dog lige vende sig til tidsopfattelsen, som er meget mañana, mañana. Højskoleopholdet vi var på, inden vi tog ud som frivillige, var også super fedt!

Signe var frivillig i Malawi
Signe
Frivillig i Malawi

Tag af sted for fanden! Tag ikke hvidt tøj med, det bliver aldrig det samme igen. Lad være med at bruge al din energi på at bekymre dig inden afrejse. Du kan ikke forberede dig alligevel, og samtidig er det en del af oplevelsen at du pludselig befinder dig i en situation, du aldrig havde troet!