Global Contact Om os Kontakt os

Verdenskort i Kenya

Af Cecilie

Verdenskort i Kenya lavet af en frivilligJeg arbejdede på en primary school i Mombasa, Kenya, hvor børnene var i alderen 2-14 år gamle. Sammen med to tyske volontører erfarede jeg, at børnene egentlig ikke vidste, at det fandtes mere end Afrika og "det der USA, hvor Obama er" i verden. Alle hvide mennesker kom fra USA og alle mørke kom fra Afrika - ifølge deres viden. Vi valgte derfor at male et verdenskort.

På en del af skolens facade optegnede vi først op med blyant og fik tilpasset så det så rigtigt ud. Vi brugte et billede af et verdenskort til at skitsere det. Det blev langt fra perfekt, men vi fik alle lande med og et klart blik over, hvordan verden ser ud. Vi brugte akrylmaling til at tegne verdenskortet tydligt op og bruge en masse farver, så det samtidig blev flot, og noget man virkelig lagde mærke til!

Både børn og voksne var virkelig interesserede i verdenskortet, og vi brugte det til at lære dem noget geografi. De syntes specielt det var sjovt, hvis jeg sagde f.eks. 'find Indien' og så konkurrere om, hvem der fandt landet først.

Det var et forholdsvist nemt projekt, der ikke krævede særlig mange ressourcer, men som samtidig gjorde en stor forskel. Vi brugte ikke særlig mange penge på det (måske 50 dkr) hver, og jeg håber selvfølgelig at fremtidige volontører vil fortsætte med at bruge verdenskortet og sørge for, at de vedligeholder deres viden om verdens geografi.

>> Tilbage til listen over projekter

Frivilligprojekt i Kenya blev til et verdenskort

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.