Global Contact Om os Kontakt os

Temadage og 'på gensyn' plakater

Af Pernille Baade Jensen og Liv Krongaard Hansen, frivillige i Tanzania

Temadage lavet af to frivillige i Tanzania​To tidligere frivillige, Liv og Pernille, har lavet et undervisningsprojekt som er super inspirerende.

De arbejdede på en Primary School hvor de startede et 'tema-projekt' op i engelsk for 1. klasseeleverne.
De havde temadage med fokus på f.eks. 'At the Market', 'Bodyparts' og 'Animals'. Alle temaerne skulle være hverdagsnære og foregik således at der både blev lavet plakater, snakket engelsk og leget.

Ud fra temaet blev der lavet sætninger som eleverne øvede, og der blev lavet kreative plancher med både sætninger og illustrationer. Plakaterne blev hængt op i klasselokalet og lærerne kunne således fortsætte med temaerne efter de frivillige var rejst.

'På gensyn'-plakater

Der tegnes plakater til de to frivillige i TanzaniaEn uge inden Pernille og Liv havde afrejse fra skolen, kom de til at tænke på, hvor meget de ville komme til at savne eleverne i de 4 forskellige klasser som de underviste i. Spørgsmålet lød: ”Hvordan skulle vi få minder med hjem fra dem allesammen? ”.

De fik en idé, som de fik lov til at bruge på sidste skoledag. De gav hver klasse en hvid plakat, en pakke farver eller tusser, som de selv havde købt. De bad dem om at skrive deres navne, måske skrive en lille hilsen og tegne en tegning. Det var en kæmpe succes, og plakaterne blev rigtig flotte. De var så vilde efter at tegne!

>> Tilbage til listen over projekter

Farvel plakater til de frivillige i Tanzania

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.