Global Contact Om os Kontakt os

Fodboldmål

Af Rebecca, Line og Charlotte

Børnene på børnehjemmet i Uganda er vilde med at spille fodbold… Deres pusterum bliver som regel brugt på den støvede grusbane. 30 børn i alle aldre løber rundt blandt hinanden med bare fødder og hjemmelavede fodbolde. Det var meget livsbekræftende at se hvilke glæde det skabte da vi pludselig en dag havde bygget to fodbold mål og de endelig kunne spille en ”rigtig” fodboldkamp.

I samarbejde med en lokal håndværker og de lidt større børn på børnehjemmet byggede vi to fodboldmål. Det var en lidt vanskellig proces i starten. Vi startede med at gå op til en biks i den lokale landsby og spurgte dem om de kunne hjælpe os med at finde noget robust træ til målene. De var meget venlige og havde hurtig et ”godt” tilbud klar. Hvilke vil sige en voldsom ”mzungu” pris! Vi fandt ud af, at det er en rigtig god idé, at få de lokale til at købe materialerne i stedet.

Som I kan se på billederne, er det meget få materialer man har brug for: Træ, hammer, lange gode søm, et målebånd, en spade/skovl og et par gode arbejdshænder. Projektet tog kun en lille uges tid og efter et par uger fik vi købt nogle fodboldnet i hovedstaden Kampala. Fra den dag stod den på fodboldkamp og glæde op til flere gange om dagen.

>> Tilbage til listen over projekter

Frivillige hjalp med at lave fodboldmål til børnehjem

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.