Global Contact Om os Kontakt os

Projekt Fieldtrip

Frivilligprojekt med børnehjem i FilippinerneAf Magdalena Frenzen, Natacha Labial og Maijn Vermeulen

Dump site i Tondo, Manila er til dels en skraldeplads dels en primitiv kulfabrik. Børnene fra vores Day Care center, hvor vi arbejdede, boede midt i skrald, støv og kulrester. Deres daglige dag gik ud på at være på centeret og få undervisning samt et bad og et varmt måltid mad. Resten af døgnet gik med at hjælpe forældrene med at samle skrald og køre kul på tætpakkede tricycles, for at tjene penge nok til at forsørge de familier, der kunne have op til 12 børn.

Udflugtstur med børnene fra børnehjem i FilippinerneBørnene var ofte møgbeskidte når de mødte ind om morgenen. Mange mødte slet ikke op, men arbejdede og legede i støvet foran centeret hele dagen. Disse forhold for børnene vi lærte at kende og holdt af, gav os ideen til fieldtrip projektet.

Den sidste dag inden børnenes sommerferie, pakkede vi to jeepneys fulde med børn, voksne, snacks og drikkevarer og kørte af sted til Luneta park som lå tyve minutters kørsel fra Dump site area.Her kunne børnene lege, spille og løbe på en stor grøn græsplæne, mens forældrene nød den friske luft på græsset i skyggen.

Vi arrangerede nogle boldspil og sørgede for at børnene fik noget at drikke og spise. Efter et par timer blev vi hentet igen, hvorefter vi kørte hjem med en masse sovende børn på skødet. Det var dejligt at opleve hvor meget det blev nydt at komme til rene grønne områder, både af børnene og forældrene. 

>> Tilbage til listen over projekter

Eget projekt for børnene på vores frivilligophold

 

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.