Global Contact Om os Kontakt os

Hvad går dine penge til?

Diagram for frivillige over 26 år (ophold uden højskole) 

Når du rejser ud som frivillig med Global Contact, dækker prisen alle de udgifter der er forbundet med dit ophold. De partnerorganisationer, vi sender frivillige ud til, har ofte få midler til rådighed. De vil rigtig gerne modtage frivillig hjælp, men har ikke ressourcerne til at dække de udgifter der hører med. Derfor er vores friviligprogram egenfinansieret.

Hvad går dine penge til?

Global Contact er, som en del af Mellemfolkeligt Samvirke, en non-profit organisation. Vi tror på fuld økonomisk gennemsigtighed. Derfor kan du altid få at vide, hvad dine penge går til, når du tager af sted med os. I Global Contact gør vi alt for at holde udgifterne så lave som muligt, så flere har mulighed for at rejse ud som frivillig. Samtidig går vi dog meget op i at sikre høj kvalitet af både opholdet og forberedelsen for at skabe de bedst mulige betingelser for vores frivillige.

Fordeling af udgifter (frivilligt arbejde for voksne over 26 år, 8 uger)

Nedenfor kan du se, hvordan udgifterne for dit ophold fordeles. Fordelingen kan variere fra land til land, da flypriserne er forskellige, og udgifterne til vores partnerorganisationer også kan variere pga. forskelle i leveomkostninger. Nedenstående er derfor baseret på en gennemsnitspris for et 8 ugers ophold inkl. fly og forsikring.

Sådan bruges de penge du betaler for at lave frivilligt arbejde i udlandet

* 2.500 kr. går til at støtte MS' arbejde med at bekæmpe fattigdom og korruption og kan trækkes fra i skat. Global Contact sørger automatisk for at indberette dette til Skat på dine vegne.
 

Udgifter under dit frivillige arbejde (30%)

De partnerorganisationer, som vi samarbejder med i de forskellige lande, får dækket omkostningerne, der er forbundet med dit frivillige arbejde. Dette er nødvendigt for at sikre, at det ikke bliver en økonomisk byrde at modtage hjælp. Betalingen dækker alle udgifter til kost og logi under det frivillige arbejde, afhentning i lufthavnen, lokal intro og udgifter til den lokale koordinator mm.

Udgifter til Global Contact (13%)

Vores Global Contact team bestræber sig på at sikre gode ophold, effektiv kommunikation og støtte til vores frivillige. Dette kræver en dygtig administration med en god kontakt til vores forskellige partnere og evalueringer med tidligere frivillige. Derudover udvikler vi også jævnligt nye ophold og finder nye projekter, som også dækkes af denne post. 

Introkursus og Hjemkomstweekend (7%)

For at forberede dig bedst muligt før din afrejse, inkluderer dit ophold et obligatorisk introkursus, hvor kost og logi er inklusiv. Efter endt ophold bliver du inviteret med på hjemkomstweekend, hvor du kan gense alle dine rejsefæller og evaluere dit ophold. Her er kost og logi også inklusiv.

Støtte til MS' arbejde (11%)

Når du rejser ud med Global Contact, støtter du Mellemfokeligt Samvirkes arbejde med at bekæmpe fattigdom og korruption med 2.500 kr. Du kan læse mere om Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde for verdens fattigste på www.ms.dk. Denne del af prisen kan trækkes fra i skat. Global Contact sørger for at indberette dette til Skat på dine vegne.

Flybillet (31%)

Når du rejser ud med Global Contact, kan du vælge at lade os stå for booking og køb af flybillet. Vi bestiller fleksible flybilletter, som sikrer, at du kan ændre din hjemrejsedato, hvis du undervejs i dit ophold laver nye rejseplaner. Ændringer koster kun et mindre gebyr til flyselskabet. 

Rejseforsikring (8 %)

Hvis du ikke selv har en rejseforsikring som dækker frivilligt arbejde i udlandet, kan vi købe en til dig. Så er du dækket under hele dit ophold af en Rejseforsikring Ung+ fra Europæiske.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.