Global Contact Om os Kontakt os

Studieture

23-09-2020
Rejser uden for Europa frarådes stadig, men der er gode muligheder for studierejser til et europæisk land. Læs her hvordan – og få inspiration til en studietur om klima, flygtninge eller unge-udveksling i Europa.
Skoler på studietur til Afrika
27-11-2019
Lærere og skoleledere fra Hvalsø Skole, Københavns Mediegymnasium og Helsingør Gymnasium har i en uge boet på højskolen ved Mount Kenya og set, hvilke aktiviteter man kan lave med elever på en global studierejse.
Studietur for folkeskoler til Afrika
27-11-2019
En studietur til Mellemfolkeligt Samvirkes højskole i Kenya skal styrke elevernes globale kompetencer og knytte dem tættere til deres kenyanske partnerskole.
Studietur til Afrika for dit gymnasium
20-11-2018
3.d. på Kolding Gymnasium tog springet og valgte at skifte klasselokalet ud med savannen. Studieturen til Kenya gav eleverne forståelse for en anden kultur, og indblik i både ulighed og udvikling.
Studietursgruppen
02-03-2017
Christine og Ditte var på studietur til Ghana med sygeplejerskeuddannelsen i efteråret 2016. Her fik de indblik i forskelle og ligheder i forhold til det sundhedssystem, vi kender i Danmark.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.