Global Contact Om os Kontakt os

Global Praktik

Pakkeliste til dit udlandsophold
15-04-2018
Vi har talt med vores rejsekoordinatorer, som er eksperter i at pakke til lidt af hvert, og lavet en overordnet pakkeliste til alle vores rejser ud i verden.
Praktik som sygeplejerske i Sri Lanka
20-12-2016
Christina læser til dagligt til sygeplejerske på Metropol i København. Hun har valgt at tage et klinikophold i udlandet, hvor hun er rejst i praktik med Global Contact til Sri Lanka. Læs hendes rejsebrev her.
Sygeplejerskestuderende skriver hjem fra Tanzania
06-06-2016
Hør to sygeplejestuderendes oplevelser på klinik i Tanzania i deres modul 11. De kommer med gode råd og fortæller om alt fra det praktiske til det sygeplejefaglige fokus.
Sygeplejerske praktik i Vietnam - 2 studerende fortæller
29-04-2016
Amalie og Kirsten har netop afsluttet deres praktik i modul 6 i Vietnam. Her fortæller de om deres oplevelser på deres studieophold i storbyen Hanoi og lidt om forskellene de oplevede mellem Danmark og Vietnams sundhedsvæsen
De frivilliges største kulturchok
21-12-2015
Kan du huske dit første store kulturchok? Og har du prøvet at få et omvendt kulturchok, da du kom hjem? Læs de sjove historier fra tidligere rejsende med Global Contact!
På operationsstuen - praktik for medicinstuderende
29-06-2015
Christian fortæller om endnu en dag på hospitalet, hvor han er i praktik som medicinstuderende. Beretningen giver et godt indblik i nogle af de udfordringer sundhedsvæsenet står overfor.
Udlandspraktik som medicinstuderende
26-06-2015
Christian læser medicin og har valgt at tage et praktikophold i Uganda. Her fortæller han om en dag på hospitalet - og det går ikke stille for sig!
Om ebola - facts
17-10-2014
Der er i øjeblikket udbrud af ebolavirus i de vestafrikanske lande Liberia, Sierra Leone og Guinea, og nogle få tilfælde i Nigeria. Global Contact formidler ikke ophold til nogle af de ebola-ramte lande!
Pak uden panik til din udlandsrejse
04-03-2014
Pakkeriet fylder ofte mere end nødvendigt inden afrejse. Hvad nu, hvis de ikke har shampoo i den lille landsby? Behøver du virkelig slæbe syv par lange bukser med? Fortvivl ikke - vi kender til frustrationerne, og har derfor samlet nogle gode råd.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.