Frivilligt arbejde

30. jan 2018
Frederik blev færdig med sin tømreruddannelse som 21-årig, men i stedet for at begynde i fast arbejde i Danmark, ville han meget hellere udleve sin drøm, om at rejse ud i verden og hjælpe andre.
5. jul 2017
Rejs ud som færdiguddannet sygeplejerske og arbejd frivilligt på et hospital eller klinik i Asien, Afrika eller Mellemøsten
22. jun 2017
Da Emilie og Sonia tog springet og rejste til Zambia som frivillige, vidste de ikke meget om det land, de havde valgt at rejse til. Og endnu mindre vidste de, at de skulle komme til at gøre en meget stor forskel på børnehjemmet dernede.
10. maj 2017
Fire frivillig i Malawi kommer med gode råd til dig, der overvejer at rejse ud som frivillig med Global Contact.
7. apr 2017
Sidder du som så mange andre med snuden i bogen, gruer for eksamen, men GLÆDER dig til sommerferien? Vi kan godt mærke det er højsæson for sommerferieplanlægning, hvor vi lige nu modtager mange tilmeldinger til vores sommerophold.
24. feb 2017
Johannes var frivillig i Thailand i efteråret 2013. Når han tænker tilbage på det i dag, ser han især tre grunde til, at andre skal tage på den samme rejse.
13. okt 2016
Midt i Nordvietnams lysegrønne bjerge, hvor skyerne hænger lavt, og luften er tynd, kan du nu blive frivillig!
3. maj 2016
Her fortæller Sophie om sin hverdag som frivillig i Uganda på et børnehjem og en skole. Læs og få et godt billede af hvilke spændende opgaver, projekter og dagligdagsting man typisk kan møde som frivillig.
26. jan 2016
Sarah Lindvig har fået et helt særligt forhold til sin kenyanske værtsfamilie, og hun skal snart besøge dem for femte gang. Opholdet har lært hende meget, og hun kan slet ikke undvære sin kenyanske mor, som hun har hyppig kontakt med.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.