Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde

Gensyn med Zambia - frivilligt arbejde
11. jul 2018
Emilie var sidste år frivillig i Zambia. Kulturen og menneskerne, hun mødte gjorde så stort indtryk på hende at hun bare måtte tilbage igen. Læs om Emilies oplevelser, da hun kom tilbage til Zambia.
Blå Bog - Laura, frivillig i Palæstina
4. maj 2018
Laura har skrevet i Global Contacts blå bog om sine oplevelser som frivillig i Palæstina. Læs om alle hendes spændende oplevelser her.
3. maj 2018
Maria fortæller her om sit frivilligophold i Tanzania, hvor hun fortæller om højskolen, arbejdet og sin livret, mens hun var afsted.
Nanna skriver i Global Contacts Blå Bog
30. apr 2018
Nanna har skrevet i vores blå bog om sit frivilligophold i Peru og Ecuador. Hun fortæller om alt fra sit bedste minde fra opholdet til et godt råd til kommende frivillige.
Pakkeliste til dit udlandsophold
15. apr 2018
Vi har talt med vores rejsekoordinatorer, som er eksperter i at pakke til lidt af hvert, og lavet en overordnet pakkeliste til alle vores rejser ud i verden.
Rejs med på sommerhøjskole
1. feb 2018
Sidder du som så mange andre med snuden i bogen, gruer for eksamen, men GLÆDER dig til sommerferien? Vi kan godt mærke det er højsæson for sommerferieplanlægning, hvor vi lige nu modtager mange tilmeldinger til vores sommerophold.
Frederik bygger en klatrevæg under sit ophold som frivillig
30. jan 2018
Frederik blev færdig med sin tømreruddannelse som 21-årig, men i stedet for at begynde i fast arbejde i Danmark, ville han meget hellere udleve sin drøm, om at rejse ud i verden og hjælpe andre.
5. jul 2017
Rejs ud som færdiguddannet sygeplejerske og arbejd frivilligt på et hospital eller klinik i Asien, Afrika eller Mellemøsten
De to frivillige i Zambia
22. jun 2017
Da Emilie og Sonia tog springet og rejste til Zambia som frivillige, vidste de ikke meget om det land, de havde valgt at rejse til. Og endnu mindre vidste de, at de skulle komme til at gøre en meget stor forskel på børnehjemmet dernede.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.