Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde

En typisk dag i bolivia som frivillig
26-02-2019
Lasse Momme Jessen er rejst med os som frivillig til Bolivia i 3 måneder. Han har sendt os en beskrivelse af en typisk dag som frivillig. Læs med her.
Gensyn med Zambia - frivilligt arbejde
11-07-2018
Emilie var sidste år frivillig i Zambia. Kulturen og menneskerne, hun mødte gjorde så stort indtryk på hende at hun bare måtte tilbage igen. Læs om Emilies oplevelser, da hun kom tilbage til Zambia.
Blå Bog - Laura, frivillig i Palæstina
04-05-2018
Laura har skrevet i Global Contacts blå bog om sine oplevelser som frivillig i Palæstina. Læs om alle hendes spændende oplevelser her.
03-05-2018
Maria fortæller her om sit frivilligophold i Tanzania, hvor hun fortæller om højskolen, arbejdet og sin livret, mens hun var afsted.
Nanna skriver i Global Contacts Blå Bog
30-04-2018
Nanna har skrevet i vores blå bog om sit frivilligophold i Peru og Ecuador. Hun fortæller om alt fra sit bedste minde fra opholdet til et godt råd til kommende frivillige.
Pakkeliste til dit udlandsophold
15-04-2018
Vi har talt med vores rejsekoordinatorer, som er eksperter i at pakke til lidt af hvert, og lavet en overordnet pakkeliste til alle vores rejser ud i verden.
Rejs med på sommerhøjskole
01-02-2018
Sidder du som så mange andre med snuden i bogen, gruer for eksamen, men GLÆDER dig til sommerferien? Vi kan godt mærke det er højsæson for sommerferieplanlægning, hvor vi lige nu modtager mange tilmeldinger til vores sommerophold.
Frederik bygger en klatrevæg under sit ophold som frivillig
30-01-2018
Frederik blev færdig med sin tømreruddannelse som 21-årig, men i stedet for at begynde i fast arbejde i Danmark, ville han meget hellere udleve sin drøm, om at rejse ud i verden og hjælpe andre.
05-07-2017
Rejs ud som færdiguddannet sygeplejerske og arbejd frivilligt på et hospital eller klinik i Asien, Afrika eller Mellemøsten

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.