Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp anbefalinger

Har du svært ved at vælge hvilken af de mange Work Camps du vil på?
Vi shortlister hver uge en håndfuld spændende camps som vi anbefaler her på siden.

// Festivaller  

Tag med på en af de mange festivaller i Work Camp programmet i år. Her hjælper du til før, under og efter festivallen, og har selvfølgelig også muligheden for at deltage i festivallen selv sammen med dine nye Work Camp venner.

Frivillig i Europa

På festivallen, Green and Away, kan du være med til ordne den økologiske køkkenhave, sørge for de brændende opvarmede bade er lune, tjekke kompost toiletterne eller hjælpe med praktisk Work Shops og nyde aftenen i festivalbaren the Honking Goose.

Dato: 14. juni - 3. juli
Alder: 18+

Frivillig i Europa

Skal du med ud på landet i Serbien? Her kan du komme med til en traditionel landsbyfestival. Udover at hjælpe med opsætningen af festivallen, er der oplæg om traditionel kultur, Work Shops i strikning og så kan du i din fritid ellers nyde det daglige sommerliv med de lokale. 

Dato: 5. juli - 19. juli
Alder: 18+

Frivillig i Europa

Hjælp til med at få en trommefestival til at klappe i Berlin! Festivallen er for unge og arrangeret af ungdomsklubben Maxim. Efter en uge på trommefestival slutter du og de andre frivillige af med en uge, hvor i er med til at renovere og designe en ny facade på klubben. 

Dato: 10. juli - 29. juli
Alder: 18+

Frivillig i Europa

En helt tom græsmark. Sådan starter denne folk festival og det er dit job at være med til at forvandle marken til en festival. Med scener, back stage område, rindende vand, hegn, køkken, bar og alt hvad der hører til. Festivallen får over 10.000 gæster og masser af lokal og international folkemusik.

Dato: 17. juli - 1. august
Alder: 18+

// U18 Work Camps for unge under 18 år 

Er du under 18, men så sprængtfyldt med rejselyst, at du bare skal afsted? Så kan du tage med på en af årets U18 Camps. Vær opmærksom på der er ekstra fee på næsten alle u18 camps. Klik for at læse mere og se de enkelte ekstra fees.

Frivillig i Europa

Tag med til en Finca i Spanien, hvor du er med til at holde haven, passe dyrene, renovere og lære en masse om økologi. I rigtig landlig stil, spiser I frokost-picnic, når I er ude og arbejde og fritiden kan I bruge på at udforske naturen eller nærliggende landsbyer.

Dato: 14. juli – 25. juli
Alder: 15 - 17 år

Frivillig i Europa

På denne camp i Slovenien skal du være med til at observere delfiner i havet. Du noterer deres færden og er med til at undersøge billeder, og hjælpe forskerne med at identificerer de forskellige delfiner. Du kan også være med til at give din viden om delfiner videre i lokalsamfundet. 

Dato: 29. maj – 7. juni 
Alder: 16+

Frivillig i Europa

Hop på cykel og kør rundt i smukke omgivelser, mens du med til at holde skoven i topform. Udover vedligeholdelsen kan du være med til at sprede budskabet om de lækre lokale cykelruter.  

Dato: 10. juli - 22. juli
Alder: 15 - 17 år

Frivillig i Europa

I en afsides landsby i Belgien, foregår et rigtig fint projekt. Unge frivillige og lokale flygtninge samarbejder om at bygge en grillhytte og gøre sommeren fyldt med gode oplevelser. 

Dato: 4. august – 19. august
Alder: 15 - 17 år

Om vores anbefalinger

Vi finder løbende anbefalinger, som vi lægger op på siden her. Anbefalingerne er baseret på temaer vi ved er populære eller særlige Work Camps som skiller sig ud. Vi kan dog på ingen måde tage ansvar for oplevelsen på de Work Camps vi anbefaler, da de er arrangeret og afholdt af vores samarbejdspartnere ude i verden, som har ansvaret for organiseringen af campen. 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.