Global Contact Om os Kontakt os

Top 5 placeringer fra 2011

Frivillig arbejde i Tanzania1. Tanzania

Tanzania er det land vi sendte flest volontører til i 2011. Her kan du opleve alt fra sandstrande og savanne til storbyens slum og isolerede stammesamfund. Af frivilligt arbejde kan du bl.a undervise i engelsk. Læs Maise og Liv's beretning fra deres volontør ophold i Tanzania. 

 

Frivillig arbejde i Indien2. Indien

Rejser du til Indien bliver du mødt af et væld af farver, mennesker, krydret mad og masser af muligheder for at lave frivilligt arbejde. de fleste af vores volontører har enten arbejdet med undervisning eller på børnehjem mens de var ude. Læs om Troels og Christians oplevelser som frivillige på en skole i det sydlige Indien.

 

Frivillig arbejde i Kenya3. Kenya

Få den østfrikanske kultur ind under huden og oplev et land, hvor udviklingen endelig er begyndt at tage fart og optimismen spirer blandt unge såvel som ældre. Udover vores Ung volontører sender vi også mange praktikanter til Kenya og i 2011 åbnede vi også vores Globale Højskole i Kenya.

 

Frivillig arbejde i Guatemala4. Guatemala

Guatemala blev vores populæreste destination i Latinamamerika i 2011. Her sendte vi masser af volontører ned for enten at bygge eller undervise på skoler. Udover den kæmpe kulturoplevelse det er at bo og arbejde i Guatemala bliver man også rigtig god til spansk, som er deres hovedsprog. Læs mere om opholdet.

 

Frivillig arbejde i Ghana5. Ghana

I Ghana kan du lave frivilligt arbejde indenfor en lang række opgaver som bl.a. undervisning, organistionsarbejde, oplysnings- og rettighedsarbejde eller arbejde på miljøprojekter. Læs Kenneth og Brians blog fra derestur - måske du bliver inspireret til selv at tage af sted?

I 2012 har Palæstina indtil videre taget føringen med flest udsendte for vores januar-afgang. Har du selv mod på at rejse ud som volontør kan du læse meget mere om vores ophold her på siden.

  

Se også:

Artikel om hvordan afslag på drømmestudiet gav adgang til drømmerejsen
Den 30. juli var en skæbnedag for mange unge, som modtog besked fra de danske videregående uddannelser. For rigtig mange er nyheden desværre ikke som håbet. Men et afslag åbner nye muligheder.
Louise rejser fra Hvidovre til Thailand, hvor hun skal være frivillig
Louise Jensen vidste ikke, hvad hun ville lave efter gymnasiet. Indtil hun tog fra Hvidovre til det sydlige Thailand, hvor hun har fundet sit kald. Her er hendes historie om at gøre en forskel.
Artikel om Troels, som er frivillig i Indien med Global Contact
”Man lærer noget om sig selv derude”. Troels og Christian arbejder frivilligt i Indien. Læs om deres oplevelser og arbejde i den lille by, Kundapur, hvor de underviser på en skole.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.