Global Contact Om os Kontakt os

Sommerophold i udlandet

  • Mange sommerophold at vælge imellem
  • Rejs fx på sommerhøjskole i udlandet
  • Eller tag med som frivillig på en work camp
  • Sommerophold for unge under 18 år
  • Du rejser sammen med andre unge i sommerferien
  • Sommerophold kan gå nord og syd
  • Brug sommeren på et ophold med mening

Hvor skal du holde din sommerferie? Rejs med på et sommerophold ude i verden og få nye venskaber, indsigt i andre kulturer - og med stor sansynlighed lidt bedre vejr end den danske sommer kan byde på.

WORK CAMP

Vores Work Camp ophold ude i verden er og bliver sommerens hit. Her arbejder du frivilligt sammen med andre unge fra hele verden i 2 eller 3 uger.

Du behøver ikke rejse langt væk, du kan tage på camp i Spanien, Tyskland eller Frankrig. Men der er også Work Camps i Japan, Vietnam og Uganda, så det er helt op til dig.

En Work Camp er en billig ferie, det koster kun fra 1.900 kr. inkl kost & logi.

 

SOMMERHØJSKOLE

Igen i år afholder vi vores populære sommerhøjskoler i Myanmar, Kenya, Palæstina og Ghana, hvor du rejser af sted i 2-3 uger med et hold unge danskere. Her får du et program fyldt med aktiviteter i og udenfor højskolen, danske og lokale undervisere og så selvfølgelig en masse højskolehygge!

Derudover har vi en nyhed på programmet med vores nye højskolerejse "I en flygtnings fodspor". Her rejser man gennem Europa med tog og ender på Lesbos i Grækenland. Undervejs får du indsigt i flygtningekrisen og hvordan den udspiller sig i Europa.

 

Sommerophold for dig under 18 år

Er du under 18 år kan du også rejse med på højskole og Work Camp. Vi har en helt særlig U18 højskole til Kenya og der findes også en del særlige Work Camp programmer, hvor du kan arbejde frivilligt med andre unge under 18 år. Bare indtast din alder i Work Camp søgemaskinen for at finde sommeresn U18 Work Camps.

  

Se også:

Liv fortæller om hendes Work Camp i Spanien
Jeg har netop endt 15 fantastiske dage på Work Camp i catalonien, Spanien. Det har været et tårevældet farvel til 27 skønne mennsker fra hele verdenen, som på kun 15 dage, er blevet mine gode venner...
Om at rejse på sommerhøjskole i ferien
Vil du både rejse og opleve højskolementaliteten på én sommerferie? Sommerhøjskolen samler det hele. Læs en deltager fortælle om sin sommer i Kenya.
Om at bo og arbejde frivilligt i Vietnam
De forgange fire måneder i Østen har været de bedste i mit 20-årige liv. I starten af januar 2011 rejste jeg gennem Mellemfolkeligt Samvirke ud som volontør til Nepal og Vietnam.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.