Global Contact Om os Kontakt os

På Work Camp for 10. gang

Mathias skal i år af sted på Work Camp for 10. gang

Mathias er en trofast Work Camp rejsende og har været af sted de sidste mange år. Og i år er ingen undtagelse, der tager han af sted på hans 10. camp! Vi har snakket med ham for at høre, hvad det er han så godt kan lide ved Work Camps.
 

Hvad er det der er SÅ FEDT ved Work Camp, at du har været afsted 9 gange?  
Jeg har haft nogle fede oplevelser og så har jeg ikke set nogen grund til ikke at blive ved! Det er en anden måde at rejse på end backpacking, for man lærer mennesker at kende på en anden måde, gennem frivilligt arbejde. Der er den her “cultural exchange” i fokus. Man får et sammenhold med dem man arbejder med, og det er helt klart også det sociale der er grunden til, at jeg er taget afsted flere gange.  

Hvad har du lavet på dine Work Camps?  
Jeg har været på et isoleret projekt på Island og så på festivaler der er fyldt med mennesker. Der har været stor forskel på aktiviteterne, alt fra at tage ud i bjergene og gå nogle ture, til at gå til fest og koncerter. Men jeg har generelt oplevet, at man har haft det her gruppesammenhold.  

Hvad er det vildeste ved at være på Work Camp?  
F.eks. de spontane ting, der bare sker nogle gange. Da jeg var på Island, tog vi ud og så nogle folk der kørte snescootere. Så hitch-hikede vi til dem og de tog os så med ud og køre oppe i bjergene. Det var en fed oplevelse! 

Hvor har du været flest gange?   
Jeg har været mange gange i Sydeuropa. Jeg har været på samme festival i Italien fire gange, en anti-racisme festival. Det at det er i Europa gør det nemt at komme til og jeg har taget toget til Sydeuropa flere gange. Hvis jeg kan komme til det, tager jeg altid toget.   

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på Work Camp?  
Hvis man gerne vil prøve at rejse på en anden måde end man ellers gør og gerne vil opleve noget - så skal man prøve det af og se om det er noget for én! Hvis man godt kan lide at møde folk fra andre kulturer og steder og hygge sig med det, så er det en god måde at rejse på.  

Hvor skal din 10. Work Camp oplevelse foregå?  
I år skal jeg til Spanien på Work Camp med min tyrkiske ven, som jeg lærte at kende da vi var frivillige sammen i Italien for 2 år siden. På en Work Camp møder man nogle mennesker, man helt sikkert gerne vil se igen og med 99% sikkerhed skal jeg ud igen næste år også. 

Billeder fra Mathias' tidligere Work Camps

  

Se også:

Signes review af Work Camp i Frankrig
Sommeren 2018 tog Signe på Work Camp i Frankrig for at give en hånd med på en jazz festival. Her havde hun nogle fantastiske uger - læs hendes anbefaling af campen her.
3 frivillige fortæller om Work Camps i udlandet
Dorra, Emil og Line tilbragte sommerferien sidste år på Work Camp. Læs om deres oplevelser på Work Camp og bliv inspireret til selv at finde ud af, om du skal på Work Camp til sommer.
Brug en Work Camp som springbræt til din backpacker-tur
"Vi hører tit fra folk, der har været på Work Camp, at de ville ønske, at de havde haft tid til at rejse videre med deres nye venner fra Campen efterfølgende. Det er derfor oplagt at bruge din Work Camp som et springbræt til din backpackertur."

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.