Global Contact Om os Kontakt os

Anbefaling af Work Camp "Crest Jazz Festival" i Frankrig

Signe anbefaling af Work Camp i Frankrig

Sidste sommer tog Signe Helland på 18 år på Work Camp i Frankrig for at give en hånd med på en jazzfestival. Læs hendes anbefaling af campen her.
 

Work Camp: Crest Jazz Festival
(Campen gentages i år, klik for at se den i søgemaskinen)

Erfaring med projektet: 
Vi forberedte til festivalen, det var både sjovt og hårdt - vi pyntede op, dekorerede, løftede og flyttede rundt på diverse ting og sager. Under festivalen sørgede vi for rengøring og klargøring til om aftenen. Efter festivalen var det nedtagning og derudover skulle området ryddes. 

Det sociale: 
Det var det fedeste nogensinde, jeg mødte de sejeste mennesker, som vi efterfølgende har hilst på igen herhjemme. Vi kom alle godt ud af det med hinanden, og lavede en masse ting sammen og havde det altid godt! Dog blev det også respekteret, hvis man havde en lukket dør. Jeg rejste med en veninde, men jeg er helt sikker på, at det havde været ligeså fedt uden. Man knytter et helt specielt bånd til disse mennesker og andre frivillige man bor med på denne camp, og derfor kan det klart anbefales selvom arbejdet ikke altid var det fedeste. 

Fritiden: 
Vi tog en dag bussen til en by lidt væk og gik rundt, shoppede, slappede af. Vi gik ofte ned til floden og badede og solede osv., om aftenen gik vi ud få gange. Ellers arrangerede tre af os en ridetur. Vi tilbragte dog også en del af vores fritid ved festivalen, som også var enormt hyggeligt.  

Rejsen derned: 
En længere rejse fra Danmark til Crest - jeg tog fly til Paris og tog derfra til Crest med skift i Valence. 

Det har jeg fået ud af at deltage på campen: 
Jeg har på min Work Camp lært en masse nye mennesker at kende, blevet en smule bedre til engelsk, fået erfaring med frivilligt udenlandsk arbejde og en masse gode minder i en by fyldt med stemning udover det sædvanlige. 

Det skal du huske at medbringe: 
Myggespray og godt humør :D 
 

Vil du på den samme camp som Signe var på? Campen gentages i år:

 

Deltagerne på signes work Camp i Frnakrig

  

Se også:

Rose på Work Camp i Spanien
Sommeren 2018 valgte Rose at tage på Work Camp i Spanien. Her tilbragte hun 2 uger sammen med et hold internationale frivillige og fik en kæmpe oplevelse. Rose fortæller om sin camp her.
3 frivillige fortæller om Work Camps i udlandet
Dorra, Emil og Line tilbragte sommerferien sidste år på Work Camp. Læs om deres oplevelser på Work Camp og bliv inspireret til selv at finde ud af, om du skal på Work Camp til sommer.
Søskende af sted på work Camp sammen
Hvorfor ikke rejse ud og lave frivilligt arbejde med din søster eller bror? Det bliver med garanti en kæmpe oplevelse, som I vil dele resten af livet. I år sender vi to søskendepar på Work Camps, og det ene par gentager succesen.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.